Aktuelt program
Søgning
Søg på emneord og navne
i det aktuelle program
Lynbestilling
Hvis du allerede ved, hvilke holdnumre du vil tilmelde dig, kan du klikke her.
Følger du os?
Gå ikke glip af nyheder og konkurrencer! Følg os på Facebook og LinkedIn
Nyhedsbrev
Programmer

Tilmelding via hjemmesiden

Ved tilmelding og samtidig betaling via hjemmesiden, skal du selv udskrive en kvittering ifm. tilmeldingen. Der kommer ikke anden bekræftelse. Hvis det IKKE er lykkedes dig at udskrive kvitteringen, er din tilmelding og betaling formodentlig gået igennem alligevel. Hvis du er i tvivl, beder vi dig ringe eller skrive til os.

Hvad du bør vide om international politik

USA og Vesten har domineret den internationale politik i årtier, nogen vil sige århundreder. Men i dag gør stormagter som Kina, Rusland og Indien sig i stigende grad gældende økonomisk og politisk. Samtidig har vi været vidne til internationale værdikampe, nye konflikter, økonomisk krise og opbrud i den arabisk-muslimske verden. Hvad nu? Får vi en verden uden vestlig dominans? Starter d. 23/4.

H. A. Brorson

Kom med på en spændende rejse i Brorsons digterunivers. Brorson er en af den danske litteraturs betydeligste salmedigtere. Især hans julesalmer er populære og udbredte, men også hans skabelsessalme "Op, al den ting, som Gud har gjort, hans herlighed at prise" eller hans gribende fremtidsvision "Den store hvide flok vi se" regnes for klenodier i vor nationale danske salmetradition. Finder sted d. 15/5.

 
Tilmelding til Folkeuniversitetets nyhedsbrev   Fornavn:    E-mail:   
Luk